Pattisserie La Villa Fes is the place to eat

Tijdens mijn bezoek aan de Koningsstad Fes ( Fez) in Marokko kreeg ik de gelegenheid een bezoek te brengen aan de pattisserie La Villa.

Het verhaal doet de ronde dat zelfs de Koning van Marokko het gebak voor zijn gasten laat halen bij pattisserie la Villa

la villa 1

la villa 2

Pattisserie La Villa is gevestigd op 117 Boulevard Bahnini, Hay Riad, Fez, Marokko.   Je kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende soorten gebak met unieke Marokkaanse smaken. De produkten in de winkel zijn gemaakt met de beste ingredienten, de vruchten zijn rijp en per seizoen uiteraard verschillend. Gebak van La Villa moet een emotioneel gebakje zijn.

la villa 3

la villa 4

Mijn vrouw en ik keken onze ogen uit naar al het lekkers in de vitrines. Dit betroffen dan de zoetigheden in de winkel. Wat menigeen niet weet is dat la Villa ook beschikt over een uitstekende keuken waar komplete warme maaltijden  worden geserveerd. Wij werden dan ook tijdens ons verblijf in het restaurant getrakteerd op een heerlijk drie – gangen menu. De gerechten waren bereid met uiteraard lokale Marokkaanse ingredienten. Ook de liefhebbers van vegetarisch eten komen hier aan hun trekken.

la villa 5la villa 6

Onze dank gaat uit naar de eigenaar en medewerkers van pattisserie La Villa in Fez. Zij hebben ons een onvergetelijke en smakelijke avond bezorgd. Zoals bij ieder diner zorgt de kok ervoor dat met name het dessert tot de verbeelding spreekt. in ons geval was dat zeker het geval omdat dit dessert bestond uit een aantal specifieke Marokkaanse zoetigheden.

cor duran

Ik ben een gepensioneerd medewerker van de politie zuid holland zuid. Ik heb bij dit korps gewerkt vanaf 1969 tot en met 2007 in verschillende gemeenten en op verscheidene funkties. Vanaf begin 2007 geniet ik samen met mijn vrouw Wilna van mijn pensioen. Wij zijn samen fervent bezoekers van zuid oost azie. Ieder jaar in de maanden januari en februari brengen wij een bezoek aan dit schitterende werelddeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>