Carlton Ambassador hotel een ideale plaats voor een bezoek aan Den Haag en Scheveningen

 Carlton Ambassador hotel een ideale verblijfplaats voor een bezoek aan Den Haag en Scheveningen


Tijdens een weekendje Den Haag en Scheveningen verbleven mijn vrouw en ik een nachtje in het chique hotel Carlton Ambassador op de grens van het winkelgebied van Den Haag. Dit vier sterren hotel heeft een Engelse uitstraling. De kamers zijn ook in die stijl gedecoreerd. Je waant je in een typisch Engelse serie die momenteel op de televisie wordt uitgezonden,echter met dit verschil dat de faciliteiten op de kamer, zoals bad gelegenheid, toilet en bedden voldoen aan de uiterst nieuwe en luxueuze standaard die van een vier sterren hotel wordt verwacht. Uiteraard mogen volledig gratis wifi en een flatscreen op de kamer niet ontbreken. Wij werden ondergebracht in een Residence, wat aangeeft dat dit een van de luxere kamers betrof. Een zeer mooie wand vormt de afscheiding tussen het douche- en toiletgedeelte en het slaap en zitgedeelte. Door de hoge plafonds lijkt de kamer nog imposanter dan hij eigenlijk al is. Het gebruik van de goed gevulde minibar en het Nespresso koffie apparaat behoorde uiteraard bij het verblijf op deze kamer.

 

Name:  DSC_5504.jpg
Views: 2
Size:  92,9 KB

 

 

Name:  DSC_5505.jpg
Views: 2
Size:  66,4 KB


Als je in het hotel verblijft bestaat de mogelijkheid om een wandeling te maken door de stad Den Haag. Je wordt dan gekoppeld aan een ter plaatse bekende gids die je de onbekende straatjes, winkeltjes en restaurantjes van deze bruisende stad laat zien.Deze attractie, genaamd Ambassador and the City, laat je iets unieks ervaren.Je kunt deze wandeling koppelen aan de reservering van je kamer. De inhoud van het event blijft geheim tot het moment van vertrek uit het hotel. Onderweg beleef je de leukste momenten bij de opkomende start – up bedrijven, historische pareltjes met een bijzonder verhaal en de lekkerste hapjes om je vingers bij af te likken

 

Name:  DSC_5509.jpg
Views: 2
Size:  115,3 KB

 


Bij onze boeking hebben wij tevens een diner PURE besproken in het luxe restaurant Henricus op de begane grond van het hotel. Net zoals bij het inschrijven bij de balie toen wij aankwamen bij het hotel, als bij het begin van ons diner, werden wij door het personeel op uiterst vriendelijke wijze ontvangen. Het voelde voor ons meer als thuis komen dan het aankomen bij een hotel. Het diner PURE bestond uit een drie – gangenmenu waarbij er ruime keuze was uit gerechten. Door de restaurant kelner werd aangeboden om een wijn – arrangement te nemen Bij iedere gang kregen wij daardoor een wijn geserveerd die paste bij het gerecht dat werd opgediend. Wij zijn als regelmatige bezoekers van hotels en restaurants best wel iets gewend, maar de kwaliteit van het eten in Henricus komen wij doorgaans niet tegen op onze reizen.

Omdat wij zeer tevreden waren over de kwaliteit van het diner kon het haast niet anders of het ontbijt de volgende ochtend moest ook van goede kwaliteit zijn. De koks hebben ons dan ook echter weer laten smullen van de heerlijkste broodjes, vers geperste jus d orange, allerlei soorten gebakken en gekookte eieren, vers fruit, yoghurt, kortom te veel om op de noemen.

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Carlton Ambassador Den Haag. Voor informatie en boekingen in dit hotel of andere hotels van deze keten kijk je op www.carlton.com.Ons verblijf in dit hotel kwam mede tot stand door samenwerking met www.leadspr.com en Esther Boers.

Name:  DSC_5510.jpg
Views: 2
Size:  57,4 KB

 

 

 

 

cor duran

Ik ben een gepensioneerd medewerker van de politie zuid holland zuid. Ik heb bij dit korps gewerkt vanaf 1969 tot en met 2007 in verschillende gemeenten en op verscheidene funkties. Vanaf begin 2007 geniet ik samen met mijn vrouw Wilna van mijn pensioen. Wij zijn samen fervent bezoekers van zuid oost azie. Ieder jaar in de maanden januari en februari brengen wij een bezoek aan dit schitterende werelddeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus