Ontdek de keuken van Kreta in restaurant Olive Tree in Gersonissos

 

Tijdens mijn persreis naar de provincie Heraklion op het eiland Kreta in Griekenland kreeg ik de gelegenheid om te komen dineren in het specialiteiten restaurant Olive Tree. Dit restaurant is gelegen in het complex Zorbas Village en Aqua park in Gersonissos op het eiland Kreta. Alle maaltijden die worden geserveerd in dit specialiteiten restaurant komen van het eiland Kreta. De koks zorgen ervoor dat  je maaltijd smaakt zoals bij de Kretense bevolking thuis. Tijdens je verblijf op Zorbas Village en Aqua Park kun je genieten van all inclusive formule. In het restaurant van het resort worden regelmatig thema avonden georganiseerd. Zo staat er iedere vrijdagavond een speciaal Grieks op het  menu

img_20161014_191446img_20161014_191526

Dit complex maakt deel uit van in totaal 5 luxe resorts en hotels in Griekenland. Vier van de vijf zijn gelegen op het eiland Kreta, terwijl de vijfde ligt op het eiland Rhodos. Zij behoren tot de Vita Hotel group. Meer informatie over deze hotels zie je op  http://www.vitahotels.gr/en.

blog-heraklion-1

blog-heraklion-2

Op de hotels is het SUN CONNECT concept aanwezig. Dit concept op de kindvriendelijke parken van de VITAGROUP zorgt ervoor dat ouders op een eenvoudige en snelle manier kontaqkten kunnen onderhopuden met hun kinderen en andere gasten op het park. Via MYSUNCONNECT kun je een persoonlijke pagina maken, voorzien van een foto. Op deze pagina kun je aangeven wat je interesses zijn en met welke gasten je eventueel kontakt wilt leggen. Via een speciale app op je smartphone of tablet blijf je op de hoogte van alle aktiviteiten die op het park plaats vinden.heraklion-3

heraklion-4

 Dit artikel kwam mede tot stand in samenwerking met www.Ilovegriekenland.nl , 100 Bloggers en Tuifly.
Voor informatie en boekingen in een van de vijf hotels van de VITA Hotels kijk je op www.vitahotels.gr

cor duran

Ik ben een gepensioneerd medewerker van de politie zuid holland zuid. Ik heb bij dit korps gewerkt vanaf 1969 tot en met 2007 in verschillende gemeenten en op verscheidene funkties. Vanaf begin 2007 geniet ik samen met mijn vrouw Wilna van mijn pensioen. Wij zijn samen fervent bezoekers van zuid oost azie. Ieder jaar in de maanden januari en februari brengen wij een bezoek aan dit schitterende werelddeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>